Stilstaan is de eerste stap

Wat ik voor jou kan betekenen?

Door samen met mij aan de slag te gaan, zorg ik ervoor dat jij jezelf (h)erkent; dat je je bewust wordt van wie je bent en wat jouw mogelijkheden zijn. Ik laat jou je blikveld verruimen en zorg dat je in beweging komt en aan de slag gaat met jouw (leer)doelen en het actieplan dat wij samen opstellen. Niet omdat het moet, maar omdat je het zélf graag wilt!

                                                                                                                                                                   “What feels like the end is often the beginning”

Mijn passie

Anderen begeleiden bij het bezinnen op hun loopbaan, bij het richting geven aan hun loopbaan en bij het formuleren en realiseren van hun loopbaandromen. Dat kan zijn een nieuwe baan vinden die bij hen past of de huidige baan meer passend of uitdagend maken.

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een empathische, praktische en resultaatgerichte aanpak. De methoden en instrumenten die ik inzet tijdens eens coachtraject zijn ondersteunend voor jou in jouw zoekproces naar antwoorden voor een passende, meer uitdagende en haalbare loopbaanstap binnen of buiten de organisatie.

We onderzoeken samen wat je feitelijk hebt gedaan (uiterlijke levenslijn) en hoe je je hebt ontwikkeld (innerlijke levenslijn). Hierdoor word jij je bewust waar je kracht ligt en wat er bij je past. Je zult zien en ervaren dat het je zelfvertrouwen, voldoening, plezier en innerlijke ruimte oplevert!

We gaan er bovendien voor zorgen dat jouw oude patronen van uitstellen, twijfelen, niet weten wordt doorbroken.

Uit eigen ervaring weet ik dat veranderingen enerzijds fijn kunnen zijn, maar ook lastig en soms eng. Aan die mogelijke ‘angst’ en ‘onzekerheid’ besteden we eveneens aandacht.

Hoe ik kwam daar waar ik nu sta

Wanneer ik terugkijk op mijn loopbaan, 17 jaar in het HR-werkveld, waar ik werkzaam was als HR Professional en teammanager, zijn voor mij de gesprekken waarin ik anderen mocht begeleiden bij vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei om vanuit eigen kracht en focus effectiever te functioneren, het meest van betekenis.

Dat kwam omdat de inhoud van deze gesprekken aansloot op mijn behoefte gedrag bij anderen te analyseren. En mijn belangstelling voor de vragen:

  • waarom doen we de dingen die we doen?
  • wat zorgt er voor dat we in beweging komen?
  • hoe maken we keuzes en hoe stellen we een ontwikkelbehoefte vast?

Mijn werkervaring, interesse, de post-hbo opleiding tot coach voor loopbaan en persoonlijke ontwikkeling met aanvullend de training studiekeuze coach (van Annet Brinkhuis Opleidingen) vormen samen de basis voor mijn coachpraktijk. Hier staan verbinding, bewustwording en ontwikkeling centraal. Verder heb ik de volgende trainingen / opleidingen afgerond: Systemisch Werk/Opstellingen, Voice Dialogue, Motivational Interviewing, Focussen, STARR.

Ik ben lid van Noloc Kwaliteitskring Amsterdam. In mijn vrije tijd ondersteun ik als vrijwilliger scholieren met een beperking bij hun keuze voor een vervolgstudie via de organisaties JINC en FLOOR Jongerencoaching,

Werkervaring deed ik op in diverse branches, te weten: intermediairs, financiële dienstverlening, overheid, semi-overheid en welzijnszorg.

Via ALIGHTcareers begeleid ik als  re-integratiecoach/loopbaancoach Tweede Spoor trajecten en UWV re-integratietrajecten:  Werkfit, Naar Werk.

Gaan wij aan de slag?

De eerste stap is kennismaken (=kosteloos), als wij samen een klik hebben bespreken we de mogelijkheden hoe verder.

JA, iK WIL VRIJBLIJVEND KENNIS MAKEN


Klik hier om zelf direct  in mijn agenda een belafspraak (zoom ook mogelijk) te maken voor een vrijbijvend KENNISMAKINGSGESPREK.

Of

Whatsapp, bel of mail

Top