Stilstaan is de eerste stap!

Wat ik voor jou kan betekenen?

Door samen met mij aan de slag te gaan, zorg ik ervoor dat jij jezelf (h)erkent; dat je je bewust wordt van wie je bent en wat jouw mogelijkheden zijn. Ik laat jou je blikveld verruimen en zorg dat je in beweging komt en aan de slag gaat met jouw (leer)doelen en het actieplan dat wij samen opstellen. Niet omdat het moet, maar omdat je het zélf graag wilt!

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een empathische, praktische en resultaatgerichte aanpak. De methoden en instrumenten die ik inzet tijdens eens coachtraject zijn ondersteunend voor jou in jouw zoekproces naar antwoorden voor een passende en haalbare loopbaanstap of studiekeuze.

We onderzoeken samen wat je feitelijk hebt gedaan (uiterlijke levenslijn) en hoe je je hebt ontwikkeld (innerlijke levenslijn). Hierdoor word jij je bewust waar je kracht ligt en wat er bij je past. Je zult zien dat het je zelfvertrouwen, voldoening, plezier en innerlijke vrede oplevert!

We gaan er bovendien voor zorgen dat jouw oude patronen van uitstellen, twijfelen wordt doorbroken.

Uit eigen ervaring weet ik dat veranderingen enerzijds fijn kunnen zijn, maar ook lastig en wellicht zelfs eng. Aan die mogelijke ‘angst’ en ‘onzekerheid’ besteden we eveneens aandacht.

Hoe ik kwam daar waar ik nu ben

Wanneer ik terugkijk op mijn loopbaan in het HR-werkveld, waar ik werkzaam was als HR Professional en teammanager, zijn voor mij de gesprekken waarin ik anderen mocht begeleiden bij vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei om vanuit eigen kracht en focus effectiever te functioneren, het meest van betekenis.

Dat kwam omdat de inhoud van deze gesprekken aansloot op mijn behoefte gedrag bij anderen te analyseren. En mijn belangstelling voor de vragen:

  • waarom doen we de dingen die we doen?
  • wat zorgt er voor dat we dan in beweging komen?
  • hoe maken we keuzes en hoe stellen we een ontwikkelbehoefte vast?

Deze fascinatie heeft er voor gezorgd dat ik de bewuste keuze heb gemaakt om als studiekeuze- en loopbaancoach scholieren, studenten, starters, werkenden en HR-professionals te begeleiden, inspireren en motiveren.

Mijn ervaring, interesse en de post-hbo opleiding tot coach voor loopbaan en persoonlijke ontwikkeling met aanvullend de training studiekeuze coach (van Annet Brinkhuis Opleidingen) vormen samen de basis voor mijn coachpraktijk. Bewustwording, ontwikkeling en verbinding staan centraal. Daarnaast coach ik als vrijwilliger, via de organisaties JINC en FLOOR Jongerencoaching, scholieren met een beperking bij hun keuze voor een vervolgstudie. En ben ik inzetbaar als freelance loopbaancoach voor organisaties.

Werkervaring deed ik op in diverse branches, te weten: intermediairs, financiële dienstverlening, overheid en semi-overheid, welzijnszorg.

Gaan wij aan de slag?

En? Gaan wij samen aan de slag? Natuurlijk is de eerste kennismaking c.q. intakegesprek kosteloos. Het is tenslotte heel belangrijk dat wij een klik met elkaar hebben en jij je goed voelt bij mij.

Voor meer informatie:

Whatsapp, bel of mail >

Top