Reviews

Ervaringen van coachees:

“Je hebt mij enorm goed op weg geholpen in mijn nieuwe proces en transformatie. Je hebt mij nieuwe inzichten gegeven en een overview op mijn eigen leven. Dat vind ik enorm waardevol! Ik heb vertrouwen gevonden en ook plezier om alles uit te gaan voeren!”

Stephanie 51 jaar (hulpverlening)

‘Het traject heeft me vooral geholpen om scherp te krijgen waar mijn passies en krachten liggen, en me aan het denken gezet over hoe dat toe te passen in mijn huidige werk en misschien nog meer te zoeken in toekomstig werk.”

Lidwien 44 jaar (welzijn)

”Ik ben er content mee en ik wil je bedanken voor je hulp vooral door het stellen van de juiste vragen en verhelderende oefeningen.”

Caroline 49 jaar (universiteit)

”Ik heb heel veel aan ons gesprekken gehad. Het lijkt of ik me sterker voel en het heeft ook zeker meer duidelijkheid gegeven welke stappen ik ga nemen om mijn loopbaandoelen te realiseren.”

Vrouw 43 jaar (marketing)

“In de eerste plaats mezelf serieus nemen. Focus aangebracht. En vooral nieuwe inspiratie opgedaan en haalbare doelen gesteld en gerealiseerd.”

Man 58 jaar (zzp’er filmindustrie)

”Het nu eindelijk woorden geven aan mijn gedachten (en dromen) lucht enorm op en geeft ruimte. Het sterkt mij om nu voor mezelf te gaan staan. En daadwerkelijk in beweging te komen en vervolgstappen te maken om de voor mij passende loopbaankeuze te realiseren.”

Vrouw 57 jaar (onderwijs)

“Jammer dat het al op zijn einde is… vond het erg leuk en leerzaam en nog veel werk aan de winkel. Jij hebt mij gelukkig al een flink stuk voorwaarts gebracht:-)”

Corry 52 jaar (retail)

“Het voornaamste wat onze gesprekken mij heeft gebracht is dat mijn gevoel over wat ik wil/bij me past is bevestigd en dat het ‘borrelt/bezig is’ alleen maar versterkt is.”

Liesbeth 51 jaar (kunstenaar)

Top