Reviews

“Jammer dat het al op zijn einde is… vond het erg leuk en leerzaam en nog veel werk aan de winkel. Jij hebt mijn gelukkig al een flink stuk voorwaarts gebracht:-)”

“Je hebt mij enorm goed op weg geholpen in mijn nieuwe proces en transformatie. Je hebt mij nieuwe inzichten gegeven en een overview op mijn eigen leven. Dat vind ik enorm waardevol! Ik heb vertrouwen gevonden en ook plezier om alles uit te gaan voeren!”

‘Het traject heeft me vooral geholpen om scherp te krijgen waar mijn passies en krachten liggen, en me aan het denken gezet over hoe dat toe te passen in mijn huidige werk en misschien nog meer te zoeken in toekomstig werk.”

“Ik denk dat het voornaamste is wat onze gesprekken me gebracht heeft is dat mijn gevoel over wat ik wil/bij me past en dat het ‘borrelt/bezig is’ alleen maar versterkt.”

”Ik ben er content mee en ik wil je bedanken voor je hulp vooral door het stellen van de juiste vragen en verhelderende oefeningen.”

”Ik heb heel veel aan ons gesprekken gehad. Het lijkt of ik me sterker voel en het heeft ook zeker meer duidelijkheid gegeven.”

”Het nu eindelijk woorden geven aan mijn gedachten (en dromen) lucht enorm op en geeft ruimte. Het sterkt mij om nu voor mezelf te gaan staan. En daadwerkelijk in beweging te komen en vervolgstappen te maken om de voor mij passende loopbaankeuze te realiseren.”

Top