Welke functie sluit voor mij aan?

“Doelgericht in beweging komen als je werk niet (meer) goed voelt”

Je hebt het gevoel ‘vast’ te zitten in je baan. Je doet je werk niet (langer) met plezier. Toch weerhoudt jou iets om in actie te komen. Dat kan veel negatieve energie opleveren. Wil je jouw blokkades doorbreken en onderzoeken wat je kunt veranderen aan je huidige functie of welke loopbaanstap meer aansluit richting een bevredigende werkomgeving? Dan kan ik je helpen.

Voorbeelden van wat wij samen kunnen bereiken:

  • Inzicht krijgen in jouw kwaliteiten en motivatie.
  • De blokkades doorbreken die ervan jou weerhouden om in actie te komen.
  • Jouw keuzestress wegnemen.
  • Achterhalen wat jij als zinvol en passend ervaart.
  • Ontdekken wat jij als uitdaging ervaart.
  • Ervoor zorgen dat jij weer verbinding voelt met je huidige werk.

De mogelijkheden om jouw doelen te bereiken?

Individuele coaching: Het eerste (intake)gesprek is gratis. Als uit dit gesprek blijkt dat er voldoende vertrouwen is om samen aan de slag te gaan met jouw loopbaanvraag dan doe ik je een voorstel. Een individueel coachtraject is altijd maatwerk, waardoor er verschillende trajecten mogelijk zijn. Kort of lang, intensief of verspreid.

Deelname workshops (maximaal 6 personen): A Wie ben ik?  B Wat kan ik?  C Wat wil ik, wat houdt mij tegen?  D Ik weet wat ik wil, hoe bereik ik dat?

Als particulier kun je mogelijk gebruik maken van de fiscale aftrek van scholingsuitgaven, check de voorwaarden s.v.p.  de site van de Belastingdienst.

Zijn de kosten voor jouw werkgever, dan is een zakelijk tarief van toepassing.

Voor vragen:

Whatsapp, bel of mail >

Top