Welke loopbaanstap sluit voor mij aan?

“Doelgericht in beweging komen als je werk niet (meer) goed voelt”

Je hebt het gevoel ‘vast’ te zitten in je baan. Je doet je werk niet (langer) met plezier. Toch weerhoudt jou iets om een andere weg in te slaan. Dat kan veel negatieve energie opleveren. Wil je jouw blokkades doorbreken en een loopbaanstap zetten die goed voelt en waarmee jij de eerste stap zet richting een bevredigende werkomgeving? Dan kan ik je helpen.

Voorbeelden van wat wij samen kunnen bereiken:

  • Inzicht krijgen in jouw kwaliteiten en motivatie.
  • De blokkades doorbreken die ervan jou weerhouden om in actie te komen.
  • Jouw keuzestress wegnemen.
  • Achterhalen wat jij als zinvol en passend ervaart.
  • Ontdekken wat jij als uitdaging ervaart.
  • Ervoor zorgen dat jij weer verbinding voelt met je huidige werk.

Hoe gaan wij te werk om jouw doelen te bereiken?

Het eerste (intake)gesprek is gratis. Als uit dit gesprek blijkt dat er voldoende vertrouwen is om samen aan de slag te gaan met jouw loopbaanvraag en de door jouw gewenste (leer)doelen, dan doe ik je een voorstel voor een passend traject.

Een coachtraject is namelijk altijd maatwerk, waardoor er verschillende trajecten mogelijk zijn. Kort of lang, intensief of verspreid. Meestal vindt een coachsessie eens per 2 – 3 weken plaats.

Eenvoudige loopbaanvragen vergen veelal 3 coachsessies. Voor vragen waarbij de onderdelen zelfanalyse, omgevingsanalyse, actieplan en gedrag experimenteren aan de orde komen, kun je het beste rekening houden met 6 – 8 coachsessies. De looptijd van dit coachtraject is gemiddeld 4 maanden.

Indicatie m.b.t. de investering

De investering van een loopbaantraject met 6 coachsessies (totaal 9 uur coaching) bedraagt circa 850 euro exclusief 21% BTW. Dit bedrag is inclusief mijn voorbereidingstijd van de coachsessies en de uitwerking van een rapportage. De wijze van facturering komt in overleg tot stand. Als particulier kun je mogelijk gebruik maken van de fiscale aftrek van scholingsuitgaven, check s.v.p. hiervoor de site van de Belastingdienst.

Als jouw werkgever de kosten voor zijn/haar rekening neemt, is een zakelijk tarief van toepassing.

Voor vragen:

Whatsapp, bel of mail >

Top