NL Leert Door > vanaf 1 dec 2020

Gratis ontwikkeladvies NL leert door

Dinsdag 29 september is de motie om het ontwikkeladvies nog dit jaar en voor meer mensen beschikbaar te maken aangenomen.

Vanaf 1 december 2020 is het voor werknemers, zelfstandigen en werkzoekenden mogelijk kosteloos een ontwikkeladvies te volgen bij een loopbaanadviseur.

Er zijn in totaal 50.000 nieuwe adviestrajecten beschikbaar (1 augstus jl. was er al subsidie voor 22.000 mensen)

Geïnteresseerd? Laat hier je gegevens achter. Ik neem binnen 24 uur contact met je op. Alle in en outs van de regeling vind je op deze website.

—————————————————————————————————————————————————————————

Ik begeleid graag mannen en vrouwen (werkend of werkzoekend) voor dit traject.

Vanaf begin augustus 2020 komen werkenden en werkzoekenden waaronder flexwerkers en zzp’ers vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd in aanmerking om een ontwikkeladviestraject aan te vragen.

Inhoud Ontwikkeladvies: een arbeidsmarktscan (=digitale tool) + 4 uur coaching (online/offline) > > persoonsprofiel + toekomstoriëntatie + ontwikkelplan

Vorig jaar heb ik veel 45 plussers begeleid met de Tijdelijke subsidieregeling Ontwikkeladvies 45+. Daar is toen veel gebruik van gemaakt. Dit jaar zijn de ontwikkeladviezen er voor iedereen!  De ontwikkeladviezen zijn onderdeel van het crisisprogramma NL Leert Door. In de vormgeving van de regeling wordt zoveel mogelijk aangesloten bij de in januari 2020 geëindigde Tijdelijke Subsidieregeling Ontwikkeladvies voor 45-plussers.

ZICHT OP MOGELIJKHEDEN EN KANSEN

Het (loopbaan)ontwikkel- en/of omscholingsadvies is bedoeld om jou de kans te geven om je op de nieuwe omstandigheden voor te bereiden. Samen maken we een plan wat voor jou de beste vervolgstappen zijn in je carrière.

Laat je gegevens hier achter en ik neem contact met je op. Alle in en outs van deze regeling vind je op deze website.

 

Top