NL leert door 2020

Gratis ontwikkeladvies NL leert door

Helaas is het vanaf dit moment niet meer mogelijk gebruik te maken van deze subsidieregelling. De subsidiepot is leeg, er zijn vanaf 1 augustus 22.000 aanvragen geregistreerd. Meer informatie: https://ontwikkeladviesportaal.nl/

—————————————————————————————————————————————————————————

Ik begeleid graag mannen en vrouwen (werkend of werkzoekend) voor dit traject.

Vanaf begin augustus 2020 komt iedereen (werkenden en werkzoekenden waaronder flexwerkers en zzp’ers) vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd in aanmerking ontwikkeladvies aan te vragen.

Inhoud Ontwikkeladvies: een arbeidsmarktscan + 4 uur coaching (online/offline) > > persoonsprofiel + toekomstoriëntatie + ontwikkelplan

Laat je gegevens hier achter en ik neem contact met je op. Alle in en outs van deze regeling vind je op deze website

Vorig jaar heb ik ook veel 45 plussers begeleid in hun loopbaan met de subsidieregeling Ontwikkeladvies 45+. Daar is veel gebruik van gemaakt. Nu zijn de ontwikkeladviezen er voor iedereen.

De ontwikkeladviezen zijn onderdeel van het crisisprogramma NL Leert Door. In de vormgeving van de regeling wordt zoveel mogelijk aangesloten bij de in januari 2020 geëindigde Tijdelijke Subsidieregeling Ontwikkeladvies voor 45-plussers.

ZICHT OP MOGELIJKHEDEN EN KANSEN

Minister Koolmees is blij dat mensen vanaf deze zomer al aan de slag kunnen met een loopbaanadviseur: “Het is heel belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk. Dat is altijd al zo, maar in deze crisis geldt dat misschien wel extra. Veel mensen zullen de komende maanden ander werk moeten gaan doen. Wie zich daar nu al op voorbereidt, kan sneller een overstap maken als dat nodig is.”

Tot het eind van dit jaar kunnen er 20.000 ontwikkeladviezen worden uitgevoerd. Je kunt dus gratis loopbaanadvies krijgen van een gecertificeerde loopbaanadviseur, dus ook bij mij.

Het (loopbaan)ontwikkel- en/of omscholingsadvies is bedoeld om jou de kans te geven om je op de nieuwe omstandigheden voor te bereiden. Samen maken we een plan wat voor jouw de beste vervolgstappen zijn in je carrière.

Laat je gegevens hier achter en ik neem contact met je op. Alle in en outs van deze regeling vind je op deze website.

 

Top