NL Leert Door

Gratis ontwikkeladvies

Op 1 december 2020 was het ontwikkeladviesportaal weer geopend en op 2 december was de limiet van 55.000 aanmeldingen alweer bereikt en is het ontwikkeladviesportaal gesloten. Een traject aanvragen is helaas niet meer mogelijk.

Voor werknemers, zelfstandigen en werkzoekenden was het mogelijk kosteloos een ontwikkeladvies te volgen bij een loopbaanadviseur.

Het is op dit moment nog onduidelijk of het ontwikkeladviesportaal in 2021 weer wordt opengesteld.

—————————————————————————————————————————————————————————

Inhoud Ontwikkeladvies: een arbeidsmarktscan (=digitale tool) + 4 uur coaching (online/offline) > > persoonsprofiel + toekomstoriëntatie + ontwikkelplan

Dit jaar zijn de ontwikkeladviezen er voor iedereen!  De ontwikkeladviezen zijn onderdeel van het crisisprogramma NL Leert Door. In de vormgeving van de regeling wordt zoveel mogelijk aangesloten bij de in januari 2020 geëindigde Tijdelijke Subsidieregeling Ontwikkeladvies voor 45-plussers. In 2019 heb ik veel 45 plussers begeleid met de Tijdelijke subsidieregeling Ontwikkeladvies 45+.

ZICHT OP MOGELIJKHEDEN EN KANSEN

Het (loopbaan)ontwikkel- en/of omscholingsadvies is bedoeld om jou de kans te geven om je op de nieuwe omstandigheden voor te bereiden. Samen maken we een plan wat voor jou de beste vervolgstappen zijn in je carrière.

Laat je gegevens hier achter en ik neem contact met je op. Alle in en outs van deze regeling vind je op deze website.

 

Top