Ontslag > outplacement

Ontslag, wat nu? Misschien heb je het zien aankomen of overkomt het je totaal onverwacht. Je wereld staat op zijn kop. Onvrijwillig ontslag roept emoties op. En je maakt je zorgen om de toekomst.

Je wenst van A tot Z begeleiding om ander werk te vinden: persoonlijk profiel, netwerken, oriëntatie op mijn mogelijkheden, presenteren in een netwerk- of sollicitatiegesprek.

Tijdens een outplacementtraject gaan we onderzoeken welk soort werk het beste bij je past. De uitkomst kan zijn: werk dat je altijd hebt gedaan of iets heel nieuws. Op basis daarvan maken we samen een plan om passend werk te vinden.

Outplacement is maatwerk. Het proces van ontslag naar een nieuwe baan verloopt voor iedereen anders. Voor het slagen van dit traject is het van belang dat je weer goed in je vel komt te zitten, in je kracht komt te staan. Ook is belangrijk goed te weten wat je wilt. Dat geeft focus en ondersteunt je presentatie tijdens het solliciteren en netwerken. We maken van te voren afspraken over hoeveel maanden je begeleiding krijgt (minimaal 6 maanden). En alle relevante onderdelen komen aan bod.

Kosten (mogelijkheid betaling uit transitievergoeding): een traject is altijd maatwerk. Jouw budget, duur en intensiteit van het traject, de branche waarin je werkt en jouw afstand fot de arbeidsmarkt zijn bepalend voor de kosten van het outplacementtraject.

Vragen?

Whatsapp, bel of mail >

 

 

Top