Loopbaancoaching waar sta jij in je werk?

1. Ik weet nog niet wat ik verder wil met mijn werk
2. Ik wil door met het soort werk wat ik doe
3. Ik zou best wel eens ander werk willen doen 

“Doelgericht in beweging komen”

Voor vrouwen van 40 jaar en ouder

Wil je onderzoeken wat je kunt veranderen aan je huidige functie of welke loopbaanstap meer aansluit richting een bevredigende werkomgeving? En jouw blokkades doorbreken. Dan kan ik je helpen. Ik begeleid en coach vrouwen met de volgende vraagstukken:

 


Situatie 1: “Ik weet nog niet wat ik verder wil met mijn werk”.

De behoefte voelen de balans op te maken en te onderzoeken welk werk beter past.


Situatie 2: “Ik wil door met het soort werk wat ik doe”.

Duidelijkheid krijgen of je op de juiste plek zit

Zicht krijgen op je ontwikkelpunten en je kwaliteiten beter benutten

Jezelf beter te leren kennen: wat gaat goed,  wat vind je leuk etc.


Situatie 3: “Ik zou best wel eens ander werk willen doen”.

Je voelt de behoefte tijd te nemen om serieus verder te oriënteren omdat:

A . Je hebt namelijk geen idee wat de mogelijkheden zijn

B. Je weet wat je kan en je wilt onderzoeken wat je echt belangrijk vindt en plezier geeft.

C. Je weet wat je graag zou willen maar wilt onderzoeken waar je talent voor hebt en/of waar je goed in bent  en/of wat je goed kunt.

Hoe ga je bovenstaande doelen van situatie 1, 2 en 3 bereiken?

Kiezen voor een individueel coachprogramma: Het eerste (intake)gesprek is gratis, mits je kiest voor een traject. Als uit dit gesprek blijkt dat er voldoende vertrouwen is om samen aan de slag te gaan met jouw loopbaanvraag en daaraan gekoppelde doelen dan maak ik je een voorstel. Een individueel coachtraject is altijd maatwerk, waardoor de looptijd van het traject kort,  lang, intensief of verspreid kan zijn.

Vragen:

Contact
Top