Loopbaan retraite

Een loopbaan retraite betekent extra tijd voor jezelf nemen waarbij je vanuit een ander perspectief in alle rust de balans kunt opmaken over je loopbaan of carriere. In de dagelijkse drukte komt het er soms niet van om echt stil te staan. Iedere dag weer zijn eigen problemen en uitdagingen, een onophoudelijke informatiestroom. Het leven is druk.

Een loopbaan retraite op een andere locatie waarbij je uit je vertrouwde omgeving en systeem stapt en meer tijd kunt nemen om stil te staan bij vragen: Wat wil ik nu echt? Waar voel ik me goed bij? Hoe krijg ik meer energie van mijn werk? Wat maakt het dat ik niet in beweging kom? Geeft zeker een andere dimensie.

Stel je voor

tijdens een loopbaan retraite….

helemaal terugtrekken….

nu echt eens tijd voor jezelf nemen…..                                                                  

de buitenwereld wordt stil….

op een nieuwe manier naar jouw situatie kijken…..

ruimte scheppen voor reflectie, bezinning en transformatie…            

afstand en een andere omgeving blijken extra ondersteunend te werken

Resultaat loopbaan retraite

Een loopbaan retraite extra tijd en ander perspectief voor meer zelfinzicht en helderheid over je drijfveren, ambities, talenten, kwaliteiten kom je tot concrete, aansprekende én haalbare doelen. Om je daarna te richten op het realiseren van deze doelen. Voorbeelden van doelen.

Inhoud van de loopbaan retraite

De retraite bestaat uit vijf individuele sessies, een sessie duurt gemiddeld twee uur.

We werken in de ochtend en in de middag. Tussendoor heb je ook tijd voor ontspanning en kun je nieuwe ervaringen en inzichten laten bezinken. Na drie of vijf weken hebben we nog een voortgangsgesprek (telefonisch of via skype/zoom).

Data 2021

In principe donderdagochtend tot en met zaterdagochtend.

I.v.m. Corona bepalen we samen de exacte data.

 

Locatie loopbaan retraite

Een sfeervol onderkomen in het prachtige en inspirerende dorp Bergen (NH). Het bos bevindt zich op loopafstand van de werklocatie. En Bergen aan Zee is een goed half uur fietsen. Je vindt in Bergen en omgeving volop accomodaties om te overnachten: Ontdek Bergen (NH). Overnachtingen regel je zelf.

Investering

€ 997,- (bedrag is exclusief 21% btw)
Na aanmelding ontvang je een factuur. Zodra deze is voldaan, is de inschrijving definitief. Kosteloos annuleren is tot twee maanden voor aanvang van de retraite mogelijk. Mocht er sprake zijn van overmacht waardoor de retraite niet door kan gaan, dan plannen we in goed overleg een nieuwe datum.

Whatsapp, bel of mail >

 

Top